035-6284810 info@ergogooi.nl

Reviews

Wij hebben veel tevreden patiënten. Gemiddeld geven zij ons een 8,8 uit 10 (bron: Zorgkaart Nederland). Lees hieronder wat zij zoal over ons en onze behandelingen en hulp schrijven.

rolstoel

★★★★★
5 5 1
De ergotherapeut heeft mijn moeder geholpen een passende rolstoel te vinden. We zijn heel tevreden.

Hulp aanvraag traplift

★★★★☆
4 5 1
Ze hebben mij snel geholpen met de aanvraag van een traplift

Accuraat & behulpzaam

★★★★☆
4 5 1
Zeer behulpzaam en accuraat.

Doorligplek

★★★★☆
4 5 1
Mijn vader was ernstig ziek en had een beginnende doorligplek op zijn stuitje. Toen ik de ergotherapie belde, werd meteen geregeld dat er nog diezelfde middag een ergotherapeute langskwam, die meteen een speciaal matras organiseerde. Wat een service!

Zeer tevreden

★★★★☆
4 5 1
Ik ben zeer tevreden met de werk wijze van de heer Jonker.

Nog nooit zo bijgestaan!

★★★★☆
4 5 1
Via Allerzorg ben ik bij Angela terechtgekomen. Ik ben 71 jaar en heb al 41 jaar M.S.. In al die jaren ben ik nog nooit zo bijgestaan als door Angela. De waardering van een 10 is dan ook volledig verdiend. Ga zo door.

Ik werd altijd vriendelijk te woord gestaan

★★★★★
5 5 1
Ik heb herhaaldelijk contact via de telefoon met de ergotherapiepraktijk Gooi en Omstreken. Het valt me op dat ik altijd zo vriendelijke te woord wordt gestaan en nu eens niet van kastje naar de muur gestuurd wordt, maar dat de dames aan de telefoon bereid zijn om met me mee te denken.

Alle tijd, luisterend oor

★★★★★
5 5 1
Plezierig contact. Alle tijd. Luisterend oor. Nuttige infomatie.

Geen moeite teveel!

★★★★☆
4 5 1
Ik heb veel last van neuropathie na mijn chemo. Bij de aanvraag van een fiets/scootmobiel heeft Kimberley ons fantastisch geholpen. Geen moeite is haar teveel, geweldig!

Rugpijn

★★★★★
5 5 1
Ik zat zo schots en scheef achter mijn bureau te werken waardoor ik steeds vaker met rugpijn thuiskwam. Mijn huisarts verwees me naar de ergotherapeut. Zij kwam helemaal op mijn werk om te kijken of mijn stoel en bureau wel goed ingesteld waren. Wat een service en ... na een paar weken had ik geen klachten meer.

Professionele praktijk

★★★★★
5 5 1
Mijn moeder is snel geholpen bij het aanvragen van voorzieningen. Erg profesionele praktijk

Zeer betrokken therapeuten

★★★★☆
4 5 1
Zeer betrokken therapeuten die goed luisteren naar je hulpvraag en goede oplossingen helpen bedenken. We konden snel een afspraak maken en fijn dat ze aan huis kunnen komen.

Prima geholpen

★★★★☆
4 5 1
Prima geholpen, met advies.

De perfecte oplossing!

★★★★★
5 5 1
Wij werken in een verpleeghuis en hebben voor het eerst Ergotherapie Gooi en Omstreken ingeschakeld. Wij hadden advies nodig voor een patiënt met een CVA waarbij de transfer van bed naar rolstoel heel moeizaam ging. Medewerkers van ons team gingen door hun rug heen toen ze de patiënt moesten ondersteunen tijdens de transfer. De transfer was ook voor onze patiënt niet fijn, omdat ze niet goed tegen aanrakingen kon. De ergotherapeut heeft verschillende hulpmiddelen laten zien en door ze uit te proberen zijn we nu tot een perfecte oplossing gekomen. Het hele verzorgende team en onze patiënt zijn daar heel blij mee. We vragen Ergotherapie Gooi en Omstreken nu ook bij andere cliënten in ons verpleeghuis om hulp.

We zijn vriendelijk geholpen

★★★★☆
4 5 1
De ergotherapeut heeft het mogelijk gemaakt dat mijn vader weer vaker naar buiten komt. Hij kan nu samen met de hele familie kleine uitstapjes doen. Dit vindt iedereen geweldig.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Met een simpele bedbeugel was mijn vrouw geholpen en kon zij weer zelfstandig uit bed komen. Hiermee werden de kosten van een verbouwing bespaard. Dit door het goede advies van Anne de Rooij, wat een waardevolle en deskundige ergotherapeute!

Bruikbare adviezen

★★★★☆
4 5 1
Vriendelijke therapeut, kon snel een afspraak inplannen en kwam bij mij thuis op bezoek. Heeft me bruikbare adviezen gegeven waar ik heel erg tevreden mee ben!

Erg prettig dat het huis kon

★★★★☆
4 5 1
Ik was niet heel bekend met ergotherapie. Ze hebben mij goed geholpen met het aanvragen van hulpmiddelen en het plaatsen van beugels. Het was erg prettig dat de afspraak bij mij thuis plaatsvond.

Goed geholpen

★★★★☆
4 5 1
Fijne therapeuten die direct door hebben wat de bedoeling is. Ze hebben me goed geholpen met allerlei aanpassingen aan huis. Ik ben zelf niet bij hun in de praktijk geweest dus ik weet niet hoe die eruit ziet. Toch maar een acht gegeven.

Klasse!

★★★★☆
4 5 1
De behandeling is werkelijk uitstekend, Geen moeite is teveel. Er wordt zeer goed geluisterd, vervolgens geadviseerd en hulp geboden bij het verkrijgen van de nodige hulpmiddelen en voorzieningen. Klasse!

Praktijk is aanrader!

★★★★★
5 5 1
Zeer snel geholpen door deskundige ergotherapeut jolanda. Erg professioneel en hart voor de zaak. Deze praktijk is een aanrader.

Fijn dat ze aan huis komen...

★★★★★
5 5 1
Ik wist niet wat ergo-therapie was, maar ik ben heel goed geholpen, wat fijn dat hun aan huis komen en dat ik er niet voor weg hoef.

Buurvrouw

★★★★★
5 5 1
Mijn buurvrouw is al op leeftijd en begon steeds meer moeite te krijgen om nog veilig zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Viavia hoorde ik dat de ergotherapie hierin kon adviseren. Met haar goedvinden heb ik een afspraak met de ergotherapeut gemaakt. Nu heeft zij bijvoorbeeld een bedbeugel, er is een traplift aangevraagd en loopt zij met een rollator. Ik hoop dat zij hiermee nog lange tijd mijn buurvrouw kan blijven.

Scootmobieltraining

★★★★★
5 5 1
De lessen op mijn scootmobiel hebben mij zekerder in het verkeer en in de winkels gemaakt. Ik adviseer ook anderen om lessen te nemen en heb Anke al aanbevolen aan anderen. Een bijkomend, aangenaam stukje is het sociale contact wat je tijdens zo'n les hebt. Al met al een zeer positieve ervaring.

Geholpen met aanvragen scootmobiel

★★★★☆
4 5 1
Zeer fijne ergotherapeuten. Na mijn telefoontje, kwamen ze de dag daarop al langs bij mij. Ze hebben me hele goeie adviezen gegeven en geholpen met het aanvragen van een scootmobiel.

Bedankt

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor al jullie goede adviezen en inbreng.

Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Ik had veel moeite om uit bed te komen. Bij Ergotherapie Gooi en Omstreken mocht ik een bedbeugel lenen om uit te proberen. Deze beviel mij erg goed en nu heb ik hem zelf gekocht. Hiermee kom ik makkelijk uit het bed.