035-6284810 info@ergogooi.nl

Medewerkers van Ergotherapie Gooi en Omstreken

Janine

Janine Veerman-Hogenbirk

Ergotherapeut
Leer mij kennen

Specialisatie: Multiple Sclerose, ASITT (overprikkeling), Oncologie
Ingeschreven bij:
Ergotherapie Nederland
Kwaliteitsregister Paramedici – VVAA

Het mooie van mijn vak vind ik dat ik samen met u kan kijken hoe activiteiten weer naar wens kunnen worden uitgevoerd. Ik denk graag mee hoe hulpmiddelen, aanpassingen of een andere energieverdeling u daarbij kunnen helpen.

Daniëlle

Daniëlle Chong-van Assenbergh

Ergotherapeut
Leer mij kennen

Specialisaties: Parkinson, Duizeligheid en Evenwichtsstoornissen, Bedrijfshulpverlener, ASITT (overprikkeling)
Ingeschreven bij:
Ergotherapie Nederland
Kwaliteitsregister Paramedici – VVAA

Het leuke aan ergotherapie in de thuissituatie is dat geen dag hetzelfde is. Iedere persoon en iedere situatie is uniek en dat vraagt om maatwerk. Als ergotherapeut richt ik mij op problemen in de uitvoer van dagelijkse handelingen. Ik vind het mooi om samen met de cliënt en betrokkenen mee te denken om activiteiten die voor hem/haar belangrijk zijn weer mogelijk te maken. Door praktische adviezen, coaching, hulpmiddelen of ondersteuning in het aanvragen van voorzieningen kan ik mensen een stukje zelfstandigheid teruggeven.

Muhammet

Muhammet Güler

Ergotherapeut
Leer mij kennen

Specialisatie: Werkplekadvies, Multiple Sclerose, Niet Aangeboren Hersenletsel, Bedrijfshulpverlener
Ingeschreven bij:
Ergotherapie Nederland
Kwaliteitsregister Paramedici – VVAA

(Turkse tekst vindt u onderaan)

Ik ben een ergotherapeut met een biculturele achtergrond, namelijk Turks- Nederlands. Mijn ouders zijn op hun achttiende als gastarbeiders naar Nederland gekomen om te werken. Zelf ben ik in geboren en getogen in Maastricht. Zo heb ik beide culturen meegekregen en ben ik op de hoogte van de normen en waarden binnen beide bevolkingsgroepen, zodat ik als behandelaar goed kan aansluiten bij de wensen, behoeften en verwachtingen van de mensen die ik zie. Verder ben ik als docent actief binnen het onderwijs, waardoor ik mijn ervaringen als ergotherapeut kan inzetten bij het opleiden van studenten. Dit zorgt ervoor dat ik nog meer voldoening kan halen uit mijn werk. Wie weet komen we elkaar ooit een keer tegen!

 

Websitemize hoşgeldiniz!

Ergoterapistler olarak günlük yaşamınızda karşılaştığınız sıkıntılarda sizin için her türlü yardıma
hazırız. Ne gibi sıkıntılar mi?
Mesela her zaman alışverişinizi kendiniz yapıyordunuz ama, ya geçirdiğiniz bir kaza sonucunda
yada yaşlanmanın getirdiği zorluklar ve hastalıklar dolayısıyla bunu artık kendiniz yapamaz
duruma gelmiş olabilirsiniz. Veya aynı sebeblerden dolayı artık evinizdeki merdivenleri çıkamaz
hale gelmiş olabilirsiniz. Bunun gibi bir sürü örnekleri düşünebilirsiniz.

Bu konuda size Türkçe dilinde yardımda bulunmaya hazırım! Kültürümüzü ve insanımızı tanıdığım için, alabileceğiniz en iyi hizmeti sunmaya hazırım.

Soru ve basvurulariniz için bizi 09:00 ve 12:30 arasında arayabilirsiniz.
Numaramız: 035 – 628 48 10
Saygılarımla,
Muhammet Güler
Ergotherapie Gooi en Omstreken
Hilversum

Eva

Eva de Boer

Ergotherapeut
Leer mij kennen

Specialisaties: Bedrijfshulpverlener

Ingeschreven bij:
Ergotherapie Nederland
Kwaliteitsregister Paramedici – VVAA

Het werken als ergotherapeut in de wijk spreekt mij aan, omdat ik met verschillende doelgroepen en hulpvragen in aanraking kom. Doordat de behandelingen in de thuissituatie plaats vinden, zien mijn dagen er afwisselend uit en vraagt elke hulpvraag om een andere benadering en oplossing op maat. Terwijl ik mij bij de ene cliënt meer richt op coaching op het gebied van belasting/belastbaarheid, ondersteun ik de andere cliënt bij het aanvragen van een voorziening om zijn zelfredzaamheid te bevorderen. Dit maakt het werken in de wijk veelzijdig en uitdagend. Als ergotherapeut vind ik het belangrijk om bij de cliënt zijn of haar wensen/behoeften aan te sluiten en gezamenlijk met de cliënt en betrokkenen te kijken naar die ene oplossing op maat.

Kendra Verschuur

Ergotherapeut
Leer mij kennen

Specialisaties: Niet Aangeboren Hersenletsel, Bedrijfshulpverlener
Ingeschreven bij: Kwaliteitsregister Paramedici – VVAA

Wanneer een bloem niet groeit, kijk je naar de omgeving waarin hij groeit, niet de bloem.’ (Alexander Den Heijer)

Als ergotherapeut kijk ik samen met de cliënt naar de problemen bij het dagelijks handelen.
Ik vind het mooi om mee te kunnen denken over mogelijkheden om een activiteit/handeling weer uit te kunnen voeren. Denk hierbij onder andere aan hulpmiddelen, coaching of ondersteuning in de aanvraag van voorzieningen.

Veerle

Veerle Versfelt

Ergotherapeut
Leer mij kennen

Specialisaties: Duizeligheid en Evenwichtsstoornissen, Bedrijfshulpverlener
Ingeschreven bij:
Kwaliteitsregister Paramedici – VVAA

Als ergotherapeut help ik graag cliënten hun dagelijks leven weer op te pakken. Ongewild kunnen er belemmeringen ontstaan in het dagelijks handelen. Dat kan onder meer gaan over het gebruik van hulpmiddelen, het realiseren van voorzieningen of het weer op kunnen pakken van activiteiten. Hierbij kan ik als ergotherapeut ondersteunen, want het hoeft nooit alleen. Het mooie aan mijn vak vind ik dat ik samen met de cliënt kan kijken naar passende oplossingen die uiteindelijk leiden tot meer zelfredzaamheid van de cliënt.

 

Ineke

Ineke Maduro

Praktijkmanager
Leer mij kennen

Praktijkmanager en Bedrijfshulpverlener

Als praktijkmanager mag ik een leuk en ervaren team aansturen en ondersteunen, met elkaar kijken we hoe we de dienstverlening kunnen verbeteren.
De administratieve afwikkeling, in de breedste zin van het woord, behoort ook tot mijn werkzaamheden . Elke dag is anders en maakt dat ik mijn werkzaamheden met plezier doe. Wie weet spreek ik u aan de telefoon!

Jackie
Leer mij kennen

Administratie en Bedrijfshulpverlener

Ik werk met veel plezier op het kantoor van Ergotherapie Gooi en Omstreken. Plannen, notuleren, administratieve taken en het aannemen van de telefoon maakt dat geen dag hetzelfde is. Samen met ons leuke team staan wij altijd voor u klaar. Ik help u graag met het maken van een afspraak met een van onze ervaren ergotherapeuten die goed bij u past. Spreek ik u snel aan de telefoon?

Laura aan de Stegge-Bus

Administratie