Administratief medewerker voor 24-32 uur per week

Fysiotherapie Douma Hilversum en Ergotherapie Gooi en Omstreken, die beide hun praktijk houden in Medisch Centrum Nieuw Zuid in Hilversum, zijn gezamenlijk op zoek naar een Administratief medewerker voor 24-32 uur per week
Solliciteer direct

Wat vragen wij?

Als administratief medewerker ben je het aanspreekpunt voor zowel patiënten als collega’s,
zowel in de praktijk als aan de telefoon.

Je zit zowel in de frontoffice als backoffice, waar je het aanspreekpunt bent voor zowel cliënten als collega’s. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de planning van patiënten, je voert administratieve taken uit, zowel voor de fysio- als de ergotherapie. Wij zoeken een enthousiaste collega die van aanpakken houdt en overzicht kan bewaren.

Functieomschrijving

  • MBO werk- en denkniveau
  • Voorkeur voor werkervaring in een administratieve functie
  • Je bent geduldig en vriendelijk, vindt het leuk om contact met patiënten te hebben
  • In je werk ben je accuraat en proactief

Wie zijn wij?

Ergotherapie Gooi & Omstreken is een extramurale (vrijgevestigde) ergotherapiepraktijk in Hilversum. Wij bieden in de gehele regio Gooi- en Vechtstreek en Eemland Extramurale Enkelvoudige Ergotherapie (EEE).

Als versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ergotherapeut.

Wat bieden wij?

De praktijk is gevestigd in een nieuw en modern pand in Hilversum Zuid. We werken intensief samen met diverse andere (para)medische disciplines. Een afwisselende functie voor 24 tot 32 uur per week in een praktijk met een enthousiast en gezellig team.

Reageren op deze vacature?

Denk jij jezelf te herkennen in bovenstaande, stuur dan jouw CV en korte motivatie naar vacature@ergogooi.nl t.n.v. Jackie Oudshoorn.
Wil je meer informatie weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Maaike van Dijk of Jackie Oudshoorn op nummer 035-6216812.

Kom jij ons gezellige team versterken? Solliciteer hier.