HomeDienstenAfspraak

Specialisaties

Op zoek naar werkplekadvies door erkende ergotherapeuten?
Specialisaties

/ Werkplekadvies

Werkplekadvies

Werkplekonderzoek wordt ingezet om knelpunten, (preventieve)klachten of verzuim te voorkomen.

werkplekadvies

Werkplekonderzoek wordt ingezet om knelpunten, (preventieve)klachten of verzuim te voorkomen. Fysieke belasting, een ongunstige werkhouding en stress zijn belangrijke oorzaken voor klachten en verzuim. Een ontspannen werkhouding, zowel geestelijk als lichamelijk, is daarom erg belangrijk. Het werkplekonderzoek geeft hierbij een goed inzicht. Daarnaast zetten we het werkplekonderzoek ook in ten behoeve van de wettelijk verplichte Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E).

Ergonomisch werken

Ergonomisch werken houdt in dat er gewerkt wordt met de juiste lichaamshouding, voldoende afwisseling in de houding en voldoende rustmomenten. Een werkplek kan volledig ergonomisch worden ingesteld. Onze ergotherapeuten kunnen u hierbij adviseren. Zo is er een goede basis voor ergonomisch werken.

Ergonomisch meubulair

We hebben veel ervaring met het geven van werkplekonderzoek en advies. In de rapportage van het werkplekonderzoek geven we gericht advies over ergonomisch meubilair dat vanzelfsprekend aan de huidige NEN-normen en arbo-wetgeving voldoet. Samen met een gespecialiseerd extern bedrijf begeleiden wij de cliënt voor de juiste keuze.

Achtergrondafbeelding

Advies of meer informatie over werkplekadvies?

Plan een afspraak in met Eva of een van onze anderen ervaren ergotherapeuten.

Andere specialisaties