Medewerkers van Ergotherapie Gooi en Omstreken

Remco Blok

Ergotherapeut
Leer mij kennen
Specialisatie: Oncologie
Ingeschreven bij:
Ergotherapie Nederland
Kwaliteitsregister Paramedici – VVAA

Het leukste aan ergotherapie vind ik dat je samen op zoek bent naar een oplossing voor ontstane problemen. Geen enkele situatie is hetzelfde, waardoor elk probleem weer om een andere oplossing vraagt. Ik ga graag met u op zoek naar de beste passende oplossing in uw situatie en vind het belangrijk om samen te werken met de mensen die om u heen staan, zoals partner/ kinderen en andere hulpverleners.

Janine Veerman-Hogenbirk

Ergotherapeut
Leer mij kennen

Specialisatie: Ergotherapie, Multipele Sclerose
Ingeschreven bij:
Ergotherapie Nederland
Kwaliteitsregister Paramedici – VVAA

Het mooie van mijn vak vind ik dat ik samen met u kan kijken hoe activiteiten weer naar wens kunnen worden uitgevoerd. Ik denk graag mee hoe hulpmiddelen, aanpassingen of een andere energieverdeling u daarbij kunnen helpen.

Daniëlle Chong-van Assenbergh

Ergotherapeut
Leer mij kennen

Specialisaties: Ergotherapie
Ingeschreven bij:
Ergotherapie Nederland
Kwaliteitsregister Paramedici – VVAA
Parkinson ergotherapeut i.o.

Het leuke aan ergotherapie in de thuissituatie is dat geen dag hetzelfde is. Iedere persoon en iedere situatie is uniek en dat vraagt om maatwerk. Als ergotherapeut richt ik mij op problemen in de uitvoer van dagelijkse handelingen. Ik vind het mooi om samen met de cliënt en betrokkenen mee te denken om activiteiten die voor hem/haar belangrijk zijn weer mogelijk te maken. Door praktische adviezen, coaching, hulpmiddelen of ondersteuning in het aanvragen van voorzieningen kan ik mensen een stukje zelfstandigheid teruggeven.

Muhammet Ergotherapeut

Muhammet Güler

Ergotherapeut
Leer mij kennen

Specialisatie: Ergotherapie (ook in de Turkse taal), Multipele Sclerose
Ingeschreven bij:
Ergotherapie Nederland
Kwaliteitsregister Paramedici – VVAA

(Turkse tekst vindt u onderaan)

Ik ben een ergotherapeut met een biculturele achtergrond, namelijk Turks- Nederlands. Mijn ouders zijn op hun achttiende als gastarbeiders naar Nederland gekomen om te werken. Zelf ben ik in geboren en getogen in Maastricht. Zo heb ik beide culturen meegekregen en ben ik op de hoogte van de normen en waarden binnen beide bevolkingsgroepen, zodat ik als behandelaar goed kan aansluiten bij de wensen, behoeften en verwachtingen van de mensen die ik zie. Verder ben ik als docent actief binnen het onderwijs, waardoor ik mijn ervaringen als ergotherapeut kan inzetten bij het opleiden van studenten. Dit zorgt ervoor dat ik nog meer voldoening kan halen uit mijn werk. Wie weet komen we elkaar ooit een keer tegen!

 

Websitemize hoşgeldiniz!

Ergoterapistler olarak günlük yaşamınızda karşılaştığınız sıkıntılarda sizin için her türlü yardıma
hazırız. Ne gibi sıkıntılar mi?
Mesela her zaman alışverişinizi kendiniz yapıyordunuz ama, ya geçirdiğiniz bir kaza sonucunda
yada yaşlanmanın getirdiği zorluklar ve hastalıklar dolayısıyla bunu artık kendiniz yapamaz
duruma gelmiş olabilirsiniz. Veya aynı sebeblerden dolayı artık evinizdeki merdivenleri çıkamaz
hale gelmiş olabilirsiniz. Bunun gibi bir sürü örnekleri düşünebilirsiniz.

Bu konuda size Türkçe dilinde yardımda bulunmaya hazırım! Kültürümüzü ve insanımızı tanıdığım için, alabileceğiniz en iyi hizmeti sunmaya hazırım.

Soru ve basvurulariniz için bizi 09:00 ve 12:30 arasında arayabilirsiniz.
Numaramız: 035 – 628 48 10
Saygılarımla,
Muhammet Güler
Ergotherapie Gooi en Omstreken
Hilversum

Willemijn-Ergo-Gooi

Willemijn Alderliesten

Ergotherapeut
Leer mij kennen

Specialisaties: Ergotherapie
Ingeschreven bij:
Kwaliteitsregister Paramedici – VVAA

“In het laten varen van onze perceptie ontstaat ruimte om op een andere manier waar te nemen” (Ingspire).
Als ergotherapeut heb ik geleerd om elk probleem te benaderen als een kans. Mijn drive is om elk mens, elk probleem en elke mogelijkheid te benaderen als een nieuwe uitdaging. De veelzijdigheid van ergotherapie, de afwisseling in de werkzaamheden, samen zoeken naar mogelijkheden, dat is wat mij aanspreekt.

Ik zie uit naar een prettige samenwerking!

Jackie Oudshoorn

Officemanager
Leer mij kennen
Het leukst aan mijn werk als officemanager is de grote variatie in taken die ik dagelijks uitvoer. Het aannemen van de telefoon, de vele contacten met cliënten, het inplannen van afspraken tot het notuleren van overleggen en het bieden van secretariële ondersteuning aan de praktijkeigenaar, maakt dat geen dag hetzelfde is.

Ineke Maduro

Praktijkmanager
Leer mij kennen
Als praktijkmanager mag ik een leuk en ervaren team aansturen en ondersteunen, met elkaar kijken we hoe we de dienstverlening kunnen verbeteren.
De administratieve afwikkeling, in de breedste zin van het woord, behoort ook tot mijn werkzaamheden . Elke dag is anders en maakt dat ik mijn werkzaamheden met plezier doe. Wie weet spreek ik u aan de telefoon!

Wij staan voor u klaar